Terrasoverkapping voor de horeca

Heeft u een restaurant, café, bar, hotel of andere horeca accommodatie? Dan is het aan u om uw gasten zomer en winter te verwennen. Wat is mooier dan dat u uw gasten een tafeltje buiten aan kunt bieden? Ook als het waait of regent? Aangename schaduw of behaaglijke zonnewarmte spreekt iedereen aan. U hebt niet meer nodig dan een Buitentrend terrasoverkapping voor horeca. 

Gasten in de schaduw

Met de horeca overkapping van SunCircle Projects combineert u de voordelen van een zonnescherm met de voordelen van een vaste overkapping. Het is een solide aluminium constructie met staanders en liggers. Daaronder schuift een zonnescherm dat gemaakt is van wind- en watervast PVC. Schijnt de zon? Dan kunt u een schaduwrijk terras bieden. Regent het? Ook dan zitten uw gasten beschut onder de terrasoverkapping. Wilt u uw gasten in het voorjaar of najaar van een milde zonnewarmte laten genieten, dan opent u heel eenvoudig de zonwering.

128 m2 overdekt terras

De speciale horeca overkapping van SunCircle Projects heeft een maximale breedte van 16 meter en een uitval van maar liefst 8 meter. Dat is dus 128 vierkante meter overdekt terras! Daar kan geen zonnescherm tegenop. En omdat het om een flexibele constructie gaat, heeft u geen bouwvergunning nodig (check de voorwaarden bij uw gemeente). Met een Buitentrend overkapping gaat u zeker gasten trekken. En daar draait het om in de horeca. Vraag een offerte aan!

Slider specials 1218x556 -4
Slide7
Slide9
Slide11
Slide12
Slide10
Slide13
Slide14