Informatie over de nieuwe Pergola zonwering

Al jarenlang zoeken mensen naar goede oplossingen zoveel mogelijk van de buitenlucht te genieten. Gewoon thuis, op het terras. De een kiest voor een groot zonnescherm, de ander bouwt een serre. Maar al deze oplossingen hebben één nadeel. Ze zijn eenzijdig qua mogelijkheden. Wie in de winter geniet van een glazen dak, moet zomers toch nog de koelte zoeken onder een parasol.

Daarom heeft Artino de Buitentrend ontwikkeld. Een terrasoverkapping die uitschuifbaar is. Zo flexibel als een zonnescherm dus, maar tegelijk zo groot en weerbestendig als een vaste overkapping. U vindt er op deze website alle informatie over.

Voor elk geval

Zoals u leest, is er een terrasoverkapping in aluminium en in hout. Voor welke u kiest, is vooral een kwestie van smaak. De aluminium overkapping is strak. Afgewerkt met hout krijgt de constructie een landelijke uitstraling. Het voordeel van deze pergola zonwering is dat de buitenmuur nauwelijks belast wordt, zoals bij een knikarm zonnescherm. De staanders en de liggers ondersteunen het zonnescherm. Daarom is deze overkapping ook voor uw gevel en uw terras geschikt.