Aluminium terrasoverkapping in kleur naar wens

U kunt zelf de kleur kiezen van het frame (de staanders en liggers) van uw terrasoverkapping. De aluminium terrasoverkapping c.q. pergola zonwering is leverbaar in elke RAL-kleur. De een kiest voor een spannende contrastkleur, de ander voor een onopvallende tint, een derde voor dezelfde kleur als de kozijnen.

Hout in een passende framekleur

De uitvoering met hout is ook leverbaar in een afwerking naar keuze. Van lichte beits tot donker teak. Vanzelfsprekend kunt u het hout altijd schilderen in een kleur naar wens. En dat is mooi. Zo past de terrasoverkapping nog beter bij uw woning en de sfeer en inrichting van uw tuin.

Zonnescherm dat past bij uw woning

Als u een terrasoverkapping hebt van 12 bij 6 meter, hebt u een doek van circa 72 vierkante meter. Zo’n zonnescherm is gezichtsbepalend voor de gevel. Daarom is het belangrijk dat het zonnescherm past bij de stijl van uw woning en uw tuin. De terrasoverkappingen van Buitentrend zijn leverbaar in meer dan 60 dessins en kleuren! U hebt dus alle keuze.

Meer dan 60 dessins

De zonneschermen zijn gemaakt van speciaal PVC-doek. Dit is een ijzersterk doek met fantastische eigenschappen. Zo is het doek lichtdoorlatend, hoewel u ook kunt kiezen voor de niet-lichtdoorlatende uitvoeringen. Lichtdoorlatend of niet: alle doeken zijn volledig waterdicht. U kunt de uitschuifbare terrasoverkapping dus zomer en winter gebruiken als een afdak. U blijft er zelf droog onder, maar uw loungemeubelen en tuinset ook.

We laten u graag alle doekkleuren zien!

Slide5
Slide3
Slide2
Slide1
Slide4
Slide6
Slide7
Slide8