Ideale overkapping voor het terras

Onder alle terrasoverkappingen van aluminium zit u droog. Maar met een vaste overkapping hebt u verder weinig keuze. Als u lekker wilt zonnen, moet u alsnog ergens anders in de tuin gaan zitten. Onder het glas kan het zomers bovendien onaangenaam heet worden. Kies daarom voor de uitschuifbare terrasoverkapping van Buitentrend.

Kiezen tussen zon en schaduw

De zogenaamde pergola zonwering van Buitentrend is een solide aluminium constructie met een ingenieuze zonwering. Dit is een volledig weerbestendig doek dat u gemakkelijk in en uit kunt schuiven. U kunt de zonwering als overkapping gebruiken waaronder u en uw tuinmeubelen altijd droog blijven. Ook als het waait, regent of sneeuwt. Wilt u genieten van de zonnestralen, dan schuift u het zonnescherm in (elektrisch bediend). U hebt dan een zonovergoten terras! Geen enkele andere oplossing is zo flexibel en biedt zoveel woonplezier. Outdoor living ten voeten uit!

Strak zonnescherm of verspringend

U kunt kiezen voor een uitschuifbare overkapping met een strak zonnescherm én voor een zonnescherm dat trapsgewijs verspringt. Het zonnescherm is gemakkelijk in en uitschuifbaar dankzij de slimme geleiderails. En omdat er veel aandacht is gegeven aan het design van de overkapping, is deze altijd een lust voor het oog.