Stijlvol
Flexibel
Duurzaam

Stijlvolle terrasoverkappingen

Zonwering die het buitenleven aangenaam maakt. Stijlvol en met een design waar tot in de details over nagedacht is. Dat zijn de overkappingen van Artino in het kort. De uitschuifbare terrasoverkappingen en pergola zonweringen zijn voor stijlbewuste liefhebbers van outdoor living.

Outdoor living label van Artino

De Buitentrend overkappingen zijn maatwerk producten afkomstig van fabrikant Artino. En dat zal u niet verbazen. De zonwering van Artino staat bekend als zonwering met hoogwaardig design en excellente kwaliteit. Buitentrend verbreedt de Artino collectie met overkappingen die uitschuifbaar zijn, ook wel pergola zonweringen genoemd. Stoere en stijlvolle overkappingen met een Italiaans design. Een verrijking van het buitenleven.

Geniet van uw terras

Onze Buitentrend is ontwikkeld met een duidelijk doel: mensen in staat stellen om méér van hun terras te laten genieten. Van het vroege voorjaar tot het late najaar. Er is maar één oplossing op de markt zoals die van Buitentrend. We dagen u uit om de trend te verkennen en met een uitschuifbare overkapping van uw terras een buitenkamer te maken. Waarom zou u wachten tot de zon schijnt? Alvast welkom op uw eigen terras…!