Meer dan zonwering

Of u nu een grote tuin hebt of alleen een terras: u wilt zoveel mogelijk genieten van de buitenlucht. Het ene moment kiest u voor de behaaglijke warmte van de voorjaarszon, het volgende moment zoekt u de koelte van de schaduw. Een zonwering boven het terras voldoet niet aan uw wensen. En een glazen overkapping of een complete serre biedt u te weinig flexibiliteit. Speciaal voor liefhebbers van het buitenleven is er de oplossing van Artino, onze Buitentrend overkappingen. Aluminium pergola zonwering, stoer en stijlvol.

Groot, groter, grootst

De pergolazonwering van Artino is een ware blikvanger. Stoer en elegant tegelijkertijd. Daarbij kijken wij niet op een meter meer of minder. De mogelijkheden zijn dan dan ook ongekend. Dankzij zijn intelligente constructie kan de pergolazonwering een groot deel van uw terras bestrijken. In een handomdraai verandert u de open lucht in schaduw en beschutting. Dat wordt genieten!

Welkom zon, welkom schaduw!

De aluminium pergolazonwering biedt u vele mogelijkheden. Van schaduw tot zon, en alles ertussenin, het kan! Daarbij is de pergolazonwering regenbestendig. Zo geniet u ook tijdens een buitje van een heerlijke maaltijd op uw terras. En zit u hoogzomer heerlijk koel in de schaduw. Met zijn slanke aluminium staanders, het stijlvolle doek en de strakke integratie met de gevel is de pergolazonwering een mooie toevoeging voor uw huis. Dat wordt nog meer genieten!

Slide1
Slide2
Slide3
Slide4
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8