Uitschuifbaar

Wil je het open of dicht? De keuze is helemaal aan jou.

Zonwerend

Onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van materiaal waarmee de zon wordt geweerd.

regen- en windbestendig

Herfst, zomer, lente, winter. Onze terrasoverkappingen zijn gedurende het hele jaar door te gebruiken.

Wat is een schuifbare terrasoverkapping?

Buitentrend heeft een terrasoverkapping ontworpen met een uitschuifbaar waterdicht doek. Het doek van deze terrasoverkapping schuift met een druk op de knop naar boven of beneden. Ideaal! Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind. Omdat het scherm van de terrasoverkapping van speciaal PCV-doek is gemaakt, kunt u deze terrasoverkapping permanent gebruiken. Zomer en winter.

De flexibele terrasoverkapping

Bij een terrasoverkapping denken veel mensen aan een constructie met een glazen dak of zelfs een complete serre. Toch wil bijna iedereen even flexibel zijn als met een zonnescherm. U wilt een overkapping die u gemakkelijk kunt openen en sluiten. En dat is precies het voordeel van de terrasoverkapping van Buitentrend.

Terrasoverkapping in hout

Uitschuifbare terrasoverkapping met landelijke uitstraling

U wilt graag genieten van outdoor living. Dat wil zeggen: van het buitenleven dichtbij huis. Een zonwering biedt voor u te weinig mogelijkheden, terwijl een vaste terrasoverkapping niet flexibel is. De terrasoverkapping van Buitentrend sluit daarom helemaal aan bij uw wensen. Een vaste constructie met een flexibel zonnescherm als weerbestendig afdak. U hebt eigenlijk nog maar één wens: een terrasoverkapping met een stoere, landelijke uitstraling. Kies daarom voor de terrasoverkapping in hout van Buitentrend.

Robuuste houten staanders en liggers

De terrasoverkapping in hout dwingt respect af door z’n robuuste houten staanders en liggers. De mooie houttekening geven de constructie een natuurlijke en landelijke uitstraling. Dat past bij elk huis en in elke tuin waarin sfeer en warmte welkom zijn! In de houten staanders is op vernuftige wijze de aluminium afvoer aangebracht van de optionele regengoot. De liggers zijn voorzien van aluminium geleidingsrails voor het zonnescherm.

Duurzame terrasoverkapping

De maximale afmetingen van de houten terrasoverkapping zijn 12 meter breed met een uitval van 7 meter. De pergolazonwering in hout kunt u in elke kleur schilderen. Standaard kan deze overkapping al in een kleur of beits naar wens worden geleverd. Het voordeel van het hout is dat u dit eenvoudig kunt overschilderen. Door de combinatie van aluminium dragende en geleidende delen met een houten bekleding, is deze terrasoverkapping bijzonder duurzaam. Een aanwinst voor uw tuin en terras.

Aluminium terrasoverkapping van Buitentrend

Terrasoverkapping, de nieuwe trend!

Als u de foto’s ziet, begrijpt u dat wij hier praten over een uitschuifbare terrasoverkapping. De staanders en de liggers hebben wel iets weg van een pergola. Door deze constructie te combineren met zonwering, ontstaat de terrasoverkapping van Buitentrend. Een fantastische oplossing. Er zijn al veel verschillende overkappingen en zonweringen op de markt. Buitentrend heeft letterlijk een nieuwe trend gezet met deze aluminium terrasoverkapping. De aluminium staanders en liggers vormen een solide constructie. Daaronder schuift het doek van de zonwering. Dit is geen gewoon zonweringdoek, maar een speciaal PVC-doek, al dan niet lichtdoorlatend. Wilt u in de schaduw zitten? Wilt u op een regenachtige zomerdag buiten eten? Als u een aluminium terrasoverkapping hebt, kan dat. U kunt het weersbestendige doek dag en nacht als afdak gebruiken.

Keuze tussen beschutting en buitenlucht

Als u lekker in de zon wilt zitten, schuift u de terrasoverkapping weer in. Dat is uniek! Zou u een vaste overkapping of een serre hebben, dan bent u gedoemd op warme zomerdagen onder het glazen dak te zitten. Buitentrend vindt dat u zelf moet kunnen kiezen tussen open lucht en volle zon of schaduw en beschutting. Kies daarom voor een uitschuifbare terrasoverkapping en geniet van outdoor living. Gewoon thuis.

Slide1
Slide2
Slide3
Slide4
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8